TITAN-LYFT


Behandlingen med Titan är en säker och icke-kirugisk process som använder infrarött ljus för att strama till huden och reducera hudens ålderstecken. Titan’s ljusbaserade system har mest forskning bakom sig jämfört med liknande behandlingar och ger även en jämnare fördelning av energi, än andra energikällor (t.ex. radiofrekvent energi).

Den nya TITAN-behandlingen ger dig en helt naturlig möjlighet att vrida tillbaka tiden på åldrande hud. Ljusenergi stimulerar bildandet av nytt kollagen djupt ner under hudytan. Med hjälp av TITAN stramas huden upp i ansiktet, på armar, hals, mage och ben. Metoden är en idealisk lösning för att få tillbaka en ungdomlig spänst i huden utan kirurgi.

Vi genomför inga laserbehandlingar på gravida/ammande kvinnor eller personer som behandlas med medicin som medför överkänslighet mot ljus.

Hur fungerar TITAN?

TITAN värmer upp huden med infrarött ljus i den del som kallas dermis. Denna upphettning framkallar en omedelbar kollagensammandragning, vilket förstärker de befintliga kollagentrådarna samt stimulerar nyproduktionen av dessa.

Under behandlingen skyddar man epidermis, (den översta delen av huden), genom en kontinuerlig kylning från munstycket på TITAN. Efter behandlingen ser man en ökning av kollagen vilket resulterar i sammandragen hud. Detta ger ett ungdomligare utseende med mindre linjer och mindre ”slapphet” i huden.

TITAN använder sig av ljusenergi, eftersom ljusenergi sprider sig jämnare än andra energikällor, som t ex radiofrekvens. På så sätt uppnås en jämn uppvärmning i dermis.

Vilka områden svarar bäst på TITAN-behandling?

Patienter har framgångsrikt behandlats på många ställen av kroppen där huden varit t ex ”slapp”. Lös hud på magen, baksidan av överarmarna, längs käklinjen och under hakan har svarat speciellt bra på behandlingen.

Hur känns behandlingen?

I varje puls från TITAN kommer du att uppleva en kort värmekänsla för att sedan direkt kylas ner av munstycket. En del patienter föredrar att ta smärtstillande medel, t ex alvedon, före behandling. De flesta anser dock att värktabletter inte behövs.

Vem kan bli behandlad?

Eftersom TITAN-behandlingen värmer huden djupt ner under hudytan kan alla hudtyper och hudfärger behandlas. Män och kvinnor i alla åldrar har blivit behandlade med goda resultat som följd.

TITAN kan kombineras med andra kosmetiska behandlingar med undantaget på områden som har blivit behandlade med Restylane eller liknande. Däremot går det bra att efter behandling med TITAN genomgå en Restylanebehandling.

Hur säker är metoden?

Metoden är mycket säker, eftersom ljusenergi sprider sig jämnare än andra energikällor samtidigt som kylsystemet skyddar huden. Det finns inga risker för knölighet på underhudsfettet.

Hur många behandlingar behöver jag? Behandlingstiden?

En behandling ger väldigt goda resultat för de flesta patienter. Vissa behöver dock 2-3 behandlingar med 6 veckors mellanrum beroende på hudtyp, ålder och hur mycket huden har blivit exponerad för solen.
Behandlingstiden varierar mellan en till tre timmar beroende på vilket område på kroppen som behandlas.

Vad händer efter behandlingen? Några biverkningar?

Direkt efter behandlingen kan du märka en rodnad och i enstaka fall mild svullnad i det behandlade området. Detta kommer att försvinna under de närmaste timmarna.
Eftersom TITAN inte skadar huden kan du omgående återgå till dina vanliga aktiviteter.

När kommer jag att se resultat?

De flesta patienter ser resultat direkt, vilket sedan förbättras gradvis under en period av tre till sex månader, då nytt kollagen bildas och huden återfår sin spänst.

Mer information finns på:
www.cutera.com


Laserbehandlingar

Diodlaser Hårborttagning
IPL-Hudföryngring
YAG laser Kärlbehandlingar
ResurFX icke-ablativ fraktionerad laser
Revlite Qswitch tatueringsborttagning
Legendpro microneedling med RF
Nuera Tight med focal RF
Fraktionerad CO2 laser
Plasma IQ

Ansiktsbehandlingar

Jetpeel Nålfri Skinbooster
Zo Stimulation Peel
Zo Signature Treatment
Zo Clear Up
Pensling med Glycolic syra
Pensling med Salicylsyra
Pensling med Mandelic syra
Pensling med Pyruvic syra
Ansiktsbehandling, portömning med syra
TC Strong
TC Soft
PRX-T33 ansikte
PRX-T33 ansikte och hals
Caci
Microneedling
Skinscrape Microdermambrasion
Hudvårdsprodukter
Färgning av fransar och bryn

Injektionsbehandlingar

Botox
Skinbooster
Trådlyft
PRP (Platelet Rich Plasma)

Kroppsbehandlingar

LPG Endermologie
NuEra Tight med Focal RF
Cryoslim Fettfrysning

Priser
Kontakt

Lasermottagningen
Regementsgatan 12
Malmö
Tel: 040 16 03 05
Lasermottagningen
Drottninggatan 62
Helsingborg
Tel: 042 28 28 20


www.lasermottagningen.se
info@lasermottagningen.se