AKNELASER – ICLEARLIGHT


iClears avancerade Selective Photo Clearing (SPC™) är en banbrytande metod och den mest effektiva för att komma åt aknebakterier. Ett blått ljus tar bort inflammerad akne, snabbt, smärtfritt och utan biverkningar. Användningen av iClear världen över visar, hos de flesta patienter, stora förbättringar av huden efter bara en månad.

Kort fakta om metoden

  • Avger exakta våglängder med ljus med den mest effektiva intensiteten för att uppnå maximal förstörelse av aknebakterier och minskning av hudinflammationer.
  • Riktar in sig exakt på skikten med talgkörtlar där de flesta aknebakterierna finns. Vetenskapligt bevisat.
  • Eliminerar riskerna för brännskador, pigmentförändringar eller oönskad hårborttagning hos manliga patienter.
  • Används effektivt och säkert på alla hudtyper.
  • Godkänd av ledande dermatologer på större universitet och kliniker över hela världen.
  • Godkänd av FDA (Amerikanska Läkemedelsverket)

Några fakta om akne

Studier anger att de flesta upplever akne i någon form någon gång i livet. Akne börjar vanligtvis under tonåren men fortsätter ofta in i vuxen ålder.

Hormonella förändringar orsakar en överproduktion av talg i hårsäcken. Denna överproduktion gör att det lätt blir trångt eller stopp i hårsäckens mynning.

Akne börjar med en abnorm mängd av bakterier, huvudsakligen propionibakterien akne (P. acnes). Det förorsakar typiska smärtsamma finnar – som inflammerad koppa/finne eller inflammerad akne – som kan uppkomma på ansiktet, bröstet, ryggen, armar/ben, praktiskt taget var som helst på kroppen. Akne kan ge livslånga ärr, både fysiskt och känslomässigt.

Vad är iClearLight?

iClearLight är ett unik nytt terapeutisk ljus som behandlar akne. iClear Light använder den nyskapande PhotoClearing (APC) teknologin för att förstöra bakterien som förorsakar akne, snabbt och enkelt.

Hur effektiv är den?

iClearLight är den snabbaste akne behandlingen som finns. Effektivt rensar den upp det mesta av den inflammerade aknen inom en månad. Det är bara en tredjedel av tiden jämfört med traditionella metoder. Nyskapande teknologi som är säker, effektiv och snabb.

Finns det några biverkningar?

iClearLight är en av de säkraste akne behandlingar som finns. Det är APC teknologi som använder ljus som är UV-säkert och med iClearLight finns det inga kända biverkningar.

Traditionell akne behandling kan ha en rad olika biverkningar. Aktuella behandlingar som krämer och lotioner orsakar ofta rodnad, irritation och/eller peeling. Orala behandlingar, så som antibiotika, kan ha andra biverkningar. Båda kan behöva minst 3 månaders kontinuerlig behandling; förhållandena blir ofta värre innan de förbättras och ärrbildning är alltid ett problem.

iClearLight fördelar

Snabbare resultat – inom 1 månad efter behandlingen kan du återgå till dina dagliga rutiner – en viktig faktor i dagens upptagna liv. Passar för alla kroppsdelar, inklusive det känsliga skäggområdet och stora områden som rygg och bröst. Ingen hudirritation från aktuella behandlingar, inga biverkningar, d.v.s. smärtfri procedur. Undvik antibiotika under behandlingen.

Vem kan bli behandlad av iClearLight?

Nästan vem som helst. iClearLight visar sig vara väldigt effektiv på mild till måttlig akne. Vi genomför inga laserbehandlingar på gravida/ammande kvinnor eller personer som behandlas med medicin som medför överkänslighet mot ljus.

Vad du kan förvänta dig?

iClearLights unika APC teknologi bryter ner P.Akne bakterien säkert och effektivt inom huden. Hur stor förbättringen blir är mycket individuellt och beror till stor dels på ärrens stramhet och att olika personer svarar olika på behandlingar. Observera att vi kan aldrig i förväg garantera ett visst resultat på en behandling.

Vad händer under iClearLight behandlingen? Gör det ont?

En typisk behandling tar endast 20-40 minuter med iClearLight. Du ligger bekvämt medan det terapeutiska ljuset appliceras, ibland uppstår en varm känsla. iClearLight behandlingen beskrivs som enkel, även avkopplande, men det viktigaste – smärtfritt och säkert.

Hur många behandlingar behövs?

Du behandlas vanligtvis 2 gånger i veckan i 4 veckor. Det är viktigt att följa den rekommenderade behandlingsplanen för att få ett maximalt resultat och njuta av friskare och renare hud med iClearLight.


Laserbehandlingar

Diodlaser Hårborttagning
IPL-Hudföryngring
YAG laser Kärlbehandlingar
ResurFX icke-ablativ fraktionerad laser
Revlite Qswitch tatueringsborttagning
Legendpro microneedling med RF
Nuera Tight med focal RF
Fraktionerad CO2 laser
Plasma IQ

Ansiktsbehandlingar

Jetpeel Nålfri Skinbooster
Zo Stimulation Peel
Zo Signature Treatment
Zo Clear Up
Pensling med Glycolic syra
Pensling med Salicylsyra
Pensling med Mandelic syra
Pensling med Pyruvic syra
Ansiktsbehandling, portömning med syra
TC Strong
TC Soft
PRX-T33 ansikte
PRX-T33 ansikte och hals
Caci
Microneedling
Skinscrape Microdermambrasion
Hudvårdsprodukter
Färgning av fransar och bryn

Injektionsbehandlingar

Botox
Skinbooster
Trådlyft
PRP (Platelet Rich Plasma)

Kroppsbehandlingar

LPG Endermologie
NuEra Tight med Focal RF
Cryoslim Fettfrysning

Priser
Kontakt

Lasermottagningen
Regementsgatan 12
Malmö
Tel: 040 16 03 05
Lasermottagningen
Drottninggatan 62
Helsingborg
Tel: 042 28 28 20


www.lasermottagningen.se
info@lasermottagningen.se