Trådlyft med V soft lift (Derma i-Lift)
  • V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är en icke-kirurgisk behandling med tunna trådar som lyfter huden och ökar elasticiteten.

  • V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) får bara utföras av legitimerade läkare som genomgått utbildning och certifierats för metoden.

  • V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är en lätt icke-invasiv behandling med tunna trådar som ger ett ansiktslyft och ökar elasticiteten i huden. Trådarna framkallar en mekanisk spännkraft i huden och stimulerar fibroblaster till naturlig nybildning av kollagen som är det som ger huden spänst och fasthet.

Biverkningar är mycket små, svullnad som försvinner på någon dag och eventuellt något blåmärke kan förekomma. Behandlingen ger inga ärr och den kan göras om flera gånger med lika bra resultat. En behandling tar 30-60 minuter och efter behandlingen kan man återgå till sina normala dagliga aktiviteter men man ska undvika att träna hårt och bada bastu ett par dagar efter.  Resultatet syns direkt efter behandlingen men det slutliga resultatet syns först efter 4-6 månader.

  • V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) är ett säkert alternativ till traditionell kirurgi. Du får inga ärr och utmärkta, naturliga estetiska resultat

  • V SOFT LIFT (DERMA i-LIFT) kan användas för att lyfta ansiktet eller bara vissa delar, som till exempel "hamsterkinder", "sura mungipor", dubbelhaka eller runt ögonen. Det tar endast 30 till 60 min och liknar en botulinium toxin eller fillerbehandling.


Trådarna är tillverkade av polydioxanon (PDO) som använts i över trettio år inom kirurgi. De är mycket tunna med små ”hullingar” på och fullständigt biologiskt nedbrytbara. Tråden förs in i huden med hjälp av en tunn nål. Behandlingen håller i 12-24 månader eller längre, beror på ålder, livsstil och hudtyp. Rökning och överdriven solning kan förkorta hållbarheten.

Andra behandlingar