Stylage
Stylage® är en icke-permanent filler av hyaluronsyra som finns i tolv varianter, med och utan lidokain, för olika användsningsområden.

Stylage S för fina linjer, M för rynkor, veck samt läppar, L för djupa veck, XL och XXL för att fylla volym i till exempel kinder eller modellera näsa och haka. Special lips för att ge läpparna konturer, återfuktning och volym samt Stylage Hydro och Hydro max för att behandla torrhetslinjer och återfukta huden inifrån på hud i ansiktet och på decolletage och händer.

Med Stylage® kan du därför behandla allt ifrån fuktfattig hud till ”argrynkor”, djupa nasolabialveck och acneärr, mörka ringar under ögonen eller ge ansiktet mer definierade drag samt göra ett sk ”soft lift”, ett ansiktslyft utan kirurgisk ingrepp.

Stylage® är den enda fillern som innehåller en naturlig antioxidant (mannitol) vilket bidrar till ett hållbart resultat. Stylage S, M och L håller normalt 9-12 månader, XL och XXL i 12-18 månader och behandling av läppar i 6-12 månader. Hållbarheten varierar från person till person.

Stylage® är en mycket säker och innovativ filler som fler än en miljon personer redan behandlats med. Behandlingar utförs endast av legitimerad läkare och sjuksköterska.

Andra behandlingar