ResurFX
Vad är ResurFX?

ResurFX från Lumenis är en fraktionell behandling för icke-ablativ hudföryngring. Behandlingen ger fantastiska resultat - yngre och sundare hud med mer lyster. Den unika teknologin möjliggör en bekväm, snabb och effektiv behandling.


När kommer jag se resultat?

ResurFX samverkar med din hud för att stimulera förnyelsen av kollagen i huden. Vanligtvis behövs ca 3 sessioner för att behandlingen ska ge synliga förbättringar av hudens struktur och fina linjer. Du kommer dock märka förändringar i porernas storlek redan efter den första behandlingen. Optimala resultat uppnås efter 3-5 sessioner med 4-5 veckors intervall, men du kommer att fortsätta att se förbättringar I upp till 6 månader efter behandlingen.


Vad kan jag förvänta mig efter behandlingen?

Omedelbart efter behandlingen kan du uppleva rodnad och svullnad på huden. Svullnaden minskar efter några timmar och rodnaden redan nästa dag eller under de närmaste dagarna. De flesta patienter kan återgå till sina normala aktiviteter resan samma dag. Den som behandlar dig råder dig normalt att försöka undvika direkt solljus under några dagar efter behandlingen samt att använda solkräm.


Teknologin

ResurFX är en fraktionell laser med toppmodern, icke-ablativ teknologi för hudföryngring. ResurFX stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastiska fibrer i de djupare lagren av huden. Stimuleringen av ny kollagen är nyckeln till en mer strålande, ungdomlig hy.

ResurFX-teknologin gör det möjligt att uppnå utmärkta kliniska resultat under 3-5 behandlingar, samtidigt som din komfort är maximal och återhämtningstiden är minimal.


Är behandlingen säker?

ResurFX är utvecklad av Lumenis, föregångare inom estetisk medicin, och godkänd av FDA. Teknologin är kliniskt bekräftad att gradvis uppnå märkbara resultat med minimal återhämtningstid.


Behandlingen

Den som behandlar dig applicerar vanligtvis en lokalbedövande crème innan du behandlas och/eller använder luftkylning under behandlingen. Detta för att säkerställa största möjliga komfort.Behandlingen pågår under mellan 15 till 30 minuter.Du kan uppleva en varm eller stickande känsla då lasern appliceras på huden, men behandlingen är skonsam och bör inte kännas obehaglig.

Andra behandlingar