Borttagning av tatuering
Revlite Qswitch-Tatuering

Säker, snabb och effektiv laser för behandling av tatueringar och pigment. Revlite är den första lasern med PhotoAcoustic Technology Pulse; en avancerad funktion som ger upp till 60 procent mer energi än tidigare lasertekniker med samma nivå av säkerhet och komfort. Den högre energiproduktion gäller oavsett storlek på behandlingsytan, vilket innebär att Revlite kan komma att kräva färre behandlingar, med ett bättre resultat.

Vi bleker bort din tatuering med laser. Vi använder oss av O-switchad YAG-Laser vilken är den mest effektiva och säkra utrustning som finns. Ljuspulsen är så kort och intensiv att bara tatueringspigmentet påverkas och inte ditt naturliga pigment i huden. Detta gör att risken för ärr är ytterst minimal.

Vi genomför inga laserbehandlingar på gravida/ammande kvinnor eller personer som behandlas med medicin som medför överkänslighet mot ljus.

Blekning av tatuering erbjuds endast i Helsingborg.


Försvinner tatueringen helt?

De flesta tatueringar försvinner helt. En del efterlämnar dock antingen en svag skugga eller rester av pigment även efter flera behandlingar. Borttagning av tatuering är en väldokumenterad och välprövad metod.


Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar som behövs beror på hur länge tatueringen suttit, antalet färger och hur djupt den trängt ner i huden. Det går inte i förväg att säga hur många behandlingar som behövs. Det kan variera mellan 6-12 behandlingar. Behandlingarna görs med 8-16 veckors mellanrum.

Resultatet av behandlingen varierar från person till person och beroende på tatueringens placering på kroppen. Vi kan aldrig lova i det enskilda fallet att din tatuering försvinner helt.


Får man ärr efteråt?

Det är mycket liten risk för ärrbildning. Själva nålsticken i samband med tatueringen kan dock ha efterlämnat märken som kan synas när tatueringen försvinner. Man kan med mycket gott resultat även ta bort tatueringar på färgad hud.Hur går behandlingen till?

Vi håller laserhandstycket som en penna mot huden. Ljuset kommer i snabba pulser och vi flyttar handstycket längs din tatuering. Vanligtvis behövs ingen bedövning. Du känner det som stötar mot huden och hör knattrande ljud. Både du och vi använder speciella skyddsglasögon.

Vi behandlar inte gravida/ammande kvinnor eller personer som tar ljuskänslig medicin.


Efter behandlingen

En rodnad uppstår oftast på det behandlade område och en sårskorpa kan bildas. Man ska undvika sol i minst två veckor efter behandlingen.

Mer information finns HÄR.
Andra behandlingar