SkinScape MICRODERMABRASION
SkinScape är en effektiv metod som ger omedelbara resultat. Metoden tar bort döda hudceller och stimulerar produktionen av nya hudceller och kollagen. Det är en enkel och effektiv procedur och ett stort framsteg när det gäller att behandla kosmetiska hudproblem.

Med ScinScape kan vi förbättra

- Fina rynkor i ansikte och halsen
- Solskadad hud
- Uppfräschning av trött och livlös hud
- Vissa typer av akneärr
- Stora porer och grov hud

Vad är MICRODERMABRASION?

MICRODERMABRASION är en enkel och effektiv form av hudslipning som har blivit oerhört populär i USA på senare år. SkinScape MICRODERMABRASION kan utföras på de flesta hudtyper inklusive mörkhyade utan risker. MICRODERMABRASION går ut på att huden sugs in i ett munstycke, samtidigt som aluminiumkristaller blåses ut i reglerbar styrka på huden så att den milt slipas.

Hur många behandlingar krävs?

Detta beror helt på hur stora problemen är, var på kroppen de sitter och vilka resultat man vill uppnå. Generellt krävs minst 5 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum för att se ett tydligt resultat, men givetvis kan man fortsätta så länge man uppnår förbättringar. Det är oerhört viktigt att huden inte utsätts för sol eller solarium under behandlingstiden.Andra behandlingar