LPG Endermolab - Anticellulit behandling
Vad är Anticellulit behandling?

I huvudsak är detta ett kvinnligt fenomen. Det orsakas främst av att underhudens fettceller blir fler och större och att vätska samlas i vävnader omkring dessa. Hudens förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan. Detta ger huden ett apelsinliknande utseende.


Det bildas lätt en ond cirkel

Den minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Ju längre detta fortgår ju större är risken för sämre elasticitet och förhårdnader i vävnaden. Detta tillstånd resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.


Anticellulit behandling - en ickekirurgisk smärtfri behandlingl

LPG metoden praktiseras av terapeuter som utbildats inom Endermologie. Den högteknologiska Cellu M6 maskinen gör det möjligt för terapeuten att på ett optimalt sätt bearbeta vävnaden.


Behandlingen

Varje behandling är på 35 minuter och du bör upprepa den 2 ggr/vecka. Under behandlingen används en speciell kroppsstrumpa.

Antalet behandlingar, liksom resultatet, varierar beroende på kroppstyp och individens fysik och kostvanor. Förändringarna sker i de områden de behövs mest, utan att orsaka en volymminskning där man inte önskar någon påverkan.

För att upprätthålla de bästa resultaten gör du tillsammans med din terapeut upp ett individuellt program.

Endermologie har dessutom, genom sin avslappnande och mjukgörande verkan, en avstressande effekt.

Resultaten kan dokumenteras genom foton och mätningar som noteras i ett protokoll. Endermologie är speciellt effektiv mot tidens påverkan. Med tiden tenderar de cirkulatoriska sjukdomstillstånden att bli värre. Celluliternas "apelsinhud" utseende bli mer tydlig och huden blir mindre spänstig och fast. Med Endermologiemetoden, som ger en ökad mikrocirkulation, bevaras bindvävens uppbyggnad. Hudens utseende och fasthet förbättras.

Vi genomför inga laserbehandlingar på gravida/ammande kvinnor eller personer som behandlas med medicin som medför överkänslighet mot ljus.


Du får som resultat

En välformad kropp, en mjukare och fastare hud

  • Reducerar celluliter

  • Förbättrar mikrocirkulationen

  • Mobiliserar bindvävnaden

  • Bibehåller hudens elasticitet

  • Formar kroppen

Mer information finns på: lpgsystems.com


Andra behandlingar