Jetpeel
Jetpeel är den enda FDA godkända infusionbehandlingen som finns på marknaden, unik behandling, utan nålar, med fantastiska resultat. Jetpeel använder sig av jetström. Den unika maskinen har ett patenterat handstyck som med hög kraft och ett tryck på 200 mm/sekund, slussar ner produkterna djupt under huden.

Behandlingen genomförs i 3 steg

Lymfdränage - En skön massage med detoxvatten som stimulerar mikrocirkulationen och reducerar svullnad.

Exfoliering/Djuprengöring - Med hjälp av syror tas döda hudceller bort och huden förbereds inför infusionbehandling. Avfallsämnen och orenheter försvinner och huden blir ren och fräsch. Behandlingen är helt smärtfri och ökar cellförnyelsen. Styrkan på de olika syrorna varierar, beroende på hudtyp och önskade resultat. Lättare exfoliering för en känsligare hud och kraftfullare exfoliering för en mer tålig hud.

Infusion - Sedan är det dags för infusion av produkter. Med hjälp av den kraftulla jetströmmen når vi ner 1,4 mm under huden. Det finns ett stort utbud av produkter, med olika fokusområden. Exempelvis hyaluronsyra som fyller ut rynkor. Niacinamid som reducerar rodnad. C-vitamin som behandlar pigmenteringar. Acnacidol som behandlar acne. Det finns även en botoxliknande produkt som ger muskelavslappning i ansiktet. Acetyl Hexapeptide-8 som behandlar svettningar. Jet top som stimulerar hårväxten, vid håravfall.:

En behandling tar cirka 40-60 minuter.

Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper eftersom vi skräddarsyr behandlingen efter ålder, hudtyp samt problem. Efter behandlingen kommer du upptäcka att huden har en otrolig lyster. Huden är helt exfolierad och ren från döda hudceller. Den är återfuktad på djupet. Fina linjer och rynkor minskar och behandlingen kan även vara en hjälp mot ärr och pigmentering, då den kopierar hudens förmåga till nybildning av celler. Behandlingen kan utföras året om, solskydd rekommenderas beroende på vilken syra vi väljer att använda.

Jetpeel behandlingarna sker helt utan nålar vilken innebär att det inte är någon återhämtningstid.

Andra behandlingar